Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:03 | November 30, 2013

STAR QUALITY.

Hur stor är det inte att Kevin gick vidare till Final igår? Någon som såg programmet? Skymtade ni Mr i publiken? Kevins “twin” med andra ord.. =)

Så himla kul för Kevin, det är han så värd. Nu ska vi heja fram honom i Globen på fredag. Tänk er så stort detta blev! Wow. Jag är mållös! Jag själv kunde tyvärr inte vara där eller titta på programmet, jag extrajobbar på Sundsbyholms Slott här i Eskilstuna i ett par dagar nu. Såhär ser min uniform ut!

hh


2 kommentarer2 kommentarer om “STAR QUALITY.”

    Han var såå himla bra!! Beundrar honom så mycket över att han kan ta all skit han får från både juryn och tittarna! Kommer va på plats på fredag och heja och rösta som en galning!!

    Reply

    Hade Simon grön skjorta på sig? Alltså jag trodde på riktigt att han var Kevins tvillingbror. xD

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här