COMING SOON AND REMEMBER THE DATES.

Ok mina fina älskade tjejer & killar där ute! Ni är många som undrar när vissa klänningar kommer in och det är på väg. Räkna med att kunna shoppa plaggen nedan i nästa vecka och få hem det innan Nyår! Håll koll här eller på sannealexandrashop.com så dyker nyheterna upp inom kort.

Två viktiga datum:

Sista datum för att beställa och få hem dina plagg innan Jul 12.00 den 20/12

Sista datum för att beställa och få hem dina plagg innan Nyår 01.00 den 26/12

Dessa tre plaggen nedan kommer in snart och jag längtar. Dom är i sådant tjockt, tungt material och alla plaggen sitter som en SMÄCK på kroppen. Curves säger jag bara. Denna är verkligen till för dom flesta kroppstyper, jag får former jag aldrig haft tidigare och är du kurvigare drar den åt på allra bäst sätt i midjan och lämnar rum för dina vackra kurvor. Bästa plaggen och sådär Herve Leger inspirerande.

Denna klänningen är väl ändå to die for? Smaragdgrön med bronsfärgad detalj i mitten och dragkedja, vill bara nämna att man får verkligen bra former i denna och den håller upp bysten vill jag lova! =)

Denna tubtopsklänningen sitter som en smäck, precis som jag nämnt. Den sitter sådär oförskämt bra i brösten också, den håller in och det brukar vara svårt (tycker jag) att hitta tubtopsklänningar som passar i bysten men denna är magisk. Den perfekta svarta tubtopsklänningen kan jag tala om. Kanske blir denna min nyårsblåsa med fina lockar och snygga accessoarer, allt går ju att matcha med denna lilla svarta.

Och så ett riktigt sanne-plagg, den midjehöga tighta kjolen är ju bara ett måste i garderoben. Det bästa plagget att dra på sig med en skir blus och klackar bara. Classy! Älskar denna kjolen och mina vänner som har provat den en hel kväll är helt frälsta då den sitter som den ska hela kvällen och håller in och töjer sig ingenting. Tipptopp!

2 reaktioner på “COMING SOON AND REMEMBER THE DATES.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.