Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:20 | December 29, 2013

IT’S TIME.

Det är hög tid att presentera min fotograf till min webshop. Det ligger alltså en riktigt begåvad tjej bakom alla mina bilder, alla produktbilder på sajten & lookbookbilder. Låt mig presentera Frida Möller, ett namn jag är helt övertygad om att ni kommer få höra mer av i framtiden.

Det var ju en liten chansning att leta upp en fotograf till sajten, det finns ju jättemycket duktiga fotografer där ute men jag ville hitta någon att samarbeta med långsiktigt och främst hitta någon som tänkte ungefär lika som jag och förstod mina tankar, idéer och visioner. När jag och Frida hade plåtat första gången tillsammans kändes det givet, så himla självklart och hon förstår precis hur jag tänker och vill ha det. Vi är nog väldigt överens skulle jag vilja säga om vad vi gillar och inte gillar. När vi suttit och valt ut bilder till shopen har vi varit 99 % överens om vilka bilder som är bäst och hur bra är inte det? En vinstlott skulle jag vilja säga.

Jag är SÅ glad och tacksam för att jag hittat denna underbara tjej, hon är inte bara en fantastisk fotograf utan en så himla härlig tjej dessutom. Jag ser så mycket fram emot att fota min vårkollektion tillsammans med henne, vi kommer bli ett bra team.

HÄR hittar ni hennes hemsida. Jag tycker ni ska spana in den, kanske letar du efter en fotograf till en framtida plåtning? Kanske letar du efter en bröllopsfotograf? Hon har även en blogg på sajten som ni kan följa, där skriver hon om olika fotojobb hon gör. Sjukt kul tycker jag! Nej, inte och spana på hennes sajt, hon erbjuder en massa olika fotograferingar.

Här kommer lite av Fridas verk.. =)

tumblr_mxyxyqAeew1rgamejo1_1280

tumblr_mxvge8CM9M1rgamejo1_1280

slider-sitter

IMG_9950ret-562x842

YWFslider2


3 kommentarer3 kommentarer om “IT’S TIME.”

    Jag längtar tills din blogg blir som innan Webshopen kom, mer personlig och mindre marknadsföring 🙁

    Reply

    det blir den.. =) mkt med webshopen nu så har inte gjort så mkt annat än jobbat men de lugnar ner sig nu efter nyår! kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här