Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:23 | December 30, 2013

CHANGED PLANS, AS I SAID.

Som jag skrev blev mitt klädval inte som jag tänkt mig inför morgondagen så nu har jag kokat ihop en sista-minuten-outfit. 

Detta mörkgröna fodral med nudefärgade skor, två armband ett i roséguld & ett i guld, min beiga clutch från Balenciaga, min färgglada päls, mjuka lockar och smink i jordnära fäger, naglarna funderar jag fortfarande på..

Vad tror ni? Yay or Nay? Jag har i och för sig inte så mycket val just nu.. =)

IMG_0162ret-562x843 unnamed (2)


3 kommentarer3 kommentarer om “CHANGED PLANS, AS I SAID.”

    Hej. Kan man få något logistik nummer eller kollid så man kan ta ut den på utlämningsplatsen

    Reply

    Jag hade på mig din klänning igår på nyår och fick så himla mycket komplimanger!! Jag älskar den verkligen den kommer användas flitigt! Bästa köpet på jag vet inte hur länge. Berättade för alla tjejer som frågade var den var ifrån om dig och din grymma stil och att dom måste kika in! Ville bara säga att jag är så himla nöjd :)! Kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här