WORK.

Jag sitter just nu och jobbar, det finns alltid en massa att göra och jag älskar ju detta så det finns knappt något stopp på mig! Men jag är tacksam för en så sjukt bra start med webshopen för nu hoppas jag att detta ska kunna rulla på =)

Jag är fortfarande sjuk sedan jag nämnde det sist, har ingen feber men har verkligen noll röst kvar, hostar och känner mig inte helt kry ännu så jag vilar från allt som har med träning att göra, trots att mitt nyårslöfte var att hänga mer på gymmet haha. Jahapp, då bröt jag Nyårslöftet i år igen efter ett par dagar, får satsa på nästa år… Skämt å sido! Nu är det dags för mig och Mr att börja planera vår flytt uppåt igen, vi har ju (främst jag) spridit ut både kläder och julklappar till både höger och vänster så jag skulle behöva göra ett ryck och packa ihop allt, vi åker tillbaka på måndag. Mr börjar träna igen på tisdag..

En lååång och händelesrik ledighet här hemma och ingen långresa detta år men vi planerar redan resor framöver. Jag sticker iväg väldigt snart (mer om det en annan gång) Hur som helst så ska det bli skönt att packa upp alla våra grejer och få lite rutiner. Som alltid vid denna årstid.. Hoppas ni mina fina läsare har haft en toppenjul och ett riktigt härligt Nyår. Nu tar vi 2014 med storm tillsammans, vi har 365 dagar att välja precis vad vi vill göra och lägga vår energi på. Do what you want to do och följ dina drömmar! Mitt år började inte bra över huvud taget, jag kände att jag hade gett upp allt ”mitt” och jag var ledsen och bitter över att vi skulle tillbaka till Sundsvall och jag inte hade en enda plan för året som skulle komma. Jag visste ju alltså då att 2013 skulle bli ett av dom mest händelserika år någonsin i mitt liv. Jag var helt ovetande om att jag skulle bli utvald och tillfrågad att vara värdinna och speaker för Nelly High Heels Turnén och att jag skulle få chansen att turnera hela Sverige runt i princip,  jag visste inte heller då att jag skulle starta egen webshop med ett eget klädmärke, ja det var mycket jag inte visste just då. Jag mådde helt ärligt riktigt dåligt över det, jag som alltid var tjejen med så mycket planer hade inte EN enda plan förra året vid den här tiden men det löste sig ändå,  precis som det faktiskt alltid gör.Det blir vad man gör det till! Nu kör vi tjejer, detta är vårt år och inget kan stoppa varken dig.. eller mig!

Ikväll ska jag sätta mig och göra Nyårslöften, både individuella och företagsmässiga, älskar nystarter och känner mig riktigt pepp på 2014.

4 reaktioner på “WORK.”

  • Jossan skriver:

    Men alltså.. Syr du upp och designar kläderna själv? Jag fattade det som att du köper in redan färdigsydda plagg du hittar, och säljer vidare, men jag kanske förstått det fel? 🙂

  • Kattis skriver:

    Beställde hem Alix de champagne till nyår men fick den inte i tid tills jag åkte på min nyårstripp tyvärr! Provade den för första gången ikväll och jösses vilken fin klänning! Var lite orolig att den skulle vara för liten då jag ligger mellan M/L i storlek men den satt som en smäck och trollade verkligen med formerna! Ser fram emot att bära den vid ett annat tillfälle!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.