HOW SOON IS NOW?

Då var det dags, ikväll ska jag sätta mig och boka resa till Kina. Åker den 10e Februari i tio dagar för att styra upp vårens kollektioner. Jag kommer bo på samma hotell som sist då jag känner mig lite bekant där och så bor även John som jobbar med precis bredvid vilket känns lite tryggt nu när jag åker ensam. Hotellet var ändå fräscht och bra så det kommer bli tipptopp!

Inte nog med att det det ska bli så extremt kul att åka dit och jobba och göra nya inköp så ska det bli skönt med lite annan temperatur också. Om allt går som det ska och jag får lite tid över kanske jag kan unna mig några timmar i en solstol, det vore något som belöning efter hårt jobb vill jag lova.. Men som sagt, det kommer bara bli en massa jobb så hinner jag är det bara bonus! Nämnde jag att jag längtar?! =)

// Tonight im booking my trip to China. SO excited to go back and make the spring collection all set. If everything goes well maybe i can spend some hours in the sun.. that would be totally amazing. So sick of the cold. Did i mention i can’t wait?!?

2 reaktioner på “HOW SOON IS NOW?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.