Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:06 | January 28, 2014

DAY II.

Dag två. Vi har varit runt på en massa visningar, jag hann med en lunch med mina besties och så har vi fotat backstagebilder, yrat omkring, frusit, shoppat MEN inte haft ont i fötterna, jag gjorde ett bra klädval idag i mina nya jeans jag köpte igår från Rag & Bone och sneakers. Så nice! Shoppade även en hallonröd omlottklänning från Helmut Lang, världens kap, så nöjd. Bilder kommer, det blev en dyr Stockholmstripp men det var länge sedan jag shoppade, har nästan enbart gått i mina ena kläder så det var roligt, jag behöver även ha med mig lite inspiration till Kina övertalar jag mig själv. Bästpåatthitta ursäkter.com

Precis som igår har kameran gått varm så fler bilder kommer. Nu har jag bytt location, bor hemma hos Simone i natt. Mys! Denna kväll spenderas framför tvn med massa godis och snacks, bra avslut på en lika bra dag!

// Day 2, went to a lot of fashion shows, had lunch with my besties, went backstage and now im chillin at my friends place with a lot of candy and snacks… Well needed.

DSC_0859 DSC_0812DSC_0731
DSC_0735 DSC_0723 DSC_0691 DSC_0866

 

 

 


7 kommentarer7 kommentarer om “DAY II.”

  Hej!
  Hur mycket betalade du för din pälsjacka i Kina? Ska åka dit snart och behöver lite shopping tips! Tacksam för svar! 🙂

  Reply

  Hej! 🙂 var kommer din fina päls ifrån? 🙂 upptäckte precis din blogg, super bra!

  Reply

  Jag älskar mode, men jag avskyr päls i modeindustrin! Snälla, tänk till en gång innan du köper päls. När du väljer att stödja djurplågeriet bidrar du till en industri som jag inte tror du tycker är ok.
  I Kina till exempel saknar man djurskyddslagar vilket leder till att djuren där ofta flås levande för att pälsen inte ska skadas, pälsen importeras sedan till länder som Sverige för att säljas i butiker. I många fall är det hundar och katter som flås levande och pälsen märks sedan om som tillhörande något annat djur.
  Det är inte OK! Päls är vackert, men där är bara vackert om det får stanna på djuret. Människor som bär päls är outbildade (om inte outbildad så själviska, elaka och riktigt riktigt fula).
  Uppmana inte andra tjejer att köpa päls.

  Reply

  Har den mörkhåriga tjejen på den första bilden också någon blogg ? : )

  Reply

  det ser helt underbart ut !
  kul att få gå på visningar och se massa vackra ting =)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här