PEEL-POP-SHAKE

Idag fick jag tillsammans med en annan bloggerska här i Sundsvall äran att få smaka på den nya vitamindrycken Stream Drink. Vi kommer att vara ambassadörer för just Sundsvall när det kommer till denna drycken och det ser jag väldigt mycket fram emot då det är en toppenprodukt jag verkligen står för!

Stream Drink skiljer sig lite från andra vitamindrycker, på vilket sätt undrar ni? Det är nämligen så att dom flesta vitamindryckerna ute på marknaden nu marknadsför sig som att vara superbra och hälsosamma för dig men är i själva verket inte alls bra för kroppen då det är en stor mängd socker i dom flesta. Kolla nästa gång på innehållsförteckningen när ni köper en vitamindryck, är det inte en massa socker är det sötningsmedel som tar över smaken och som kanske inte heller är bra för kroppen.

Denna drycken har inget socker i sig alls utan har sukralos i sig vilket är ett sötningsmedel som är kalorifritt och inte tas upp som kolhyderat av kroppen. Vitaminerna ligger i korken för att du ska få färska vitaminer i dig, ligger vitaminer i vatten eller solljus i mer än 24 h dör dom så dessa är totalt färska. Du slår på korken så åker vitaminerna ner i vattnet så skakar du om, superhäftigt, därav Peel Pop Shake!  Dessa drycker finns just nu i tre smaker och med olika funktioner. Den gröna med smak av lime/citron boostar immunförsvaret, den röda med smak av exotiska frukter ger dig energi och har en liten dos koffein från guarana och den lila med smak av svart vinbär är bra för återhämtningen (efter träning eller när du är bakis, what ever u like) På varje dryck står det på förpackningen varför den

Drycken är grundad av Doktor James Laporta. ”Dr Laporta ville efter en surfingtur i Kapstaden ha en fräsch och uppfriskande dryck som både kunde släcka hans törst och som var bra för kroppen. Till sin förvåning hittade han inget som passade in på hans krav. Med sin medicinska bakgrund utvecklade han Stream™, en törstsläckande dryck med färsk dos av vitaminer/mineraler, som fått flertalet utmärkelser internationellt.” Står det på streamdrinks hemsida som ni hittar HÄR.

I morgon kommer jag att tävla ut ett gäng sådana här drycker så spana in här då!

Här fick vi prova på alla tre smakerna. Min favorit var den lila! Supergod.

Här ser ni till vänster att det ligger pulver i korken och till höger ser ni hur det ser ut när pulvret åkt ut och korken är tom.

Tack Streamdrink för smakprovet & en trevlig dag!

2 reaktioner på “PEEL-POP-SHAKE”

  • Elin skriver:

    Hej Sanne!
    Märker redan skillnad på bloggen, härligt!

    Det är såhär att jag fyller år fredag nästa vecka, 21. och du är verkligen min favorit bloggare när det kommer till stil, (jag vet att jag pratar om detta hela tiden haha), men har du några plagg du skulle vilja sälja som du tror skulle passa mig (19 år)? Vill gärna bära något fint på min födelsedag. Hade gärna bärt någon av dina klänningar men just nu har jag tyvärr inte råd utan det får bli något för några hundralappar.
    Jag hoppas verkligen att du har någon fin blus/klänning du vill sälja! Du kan väl kontakta mig på mejl om du har något/vill sälja.

    Kram på dig.

    • Sanne Alexandra skriver:

      Hej! Tack kära du! Ja men absolut, jag har säkert ngt.. är det något du tänker på? Det finns mkt i min garderob som står i kassar nu och ska säljas via ett samarbete jag ska göra snart med en sajt, ni kommer kunna shoppa 😉 kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.