IN BEIJING.

Just nu sitter jag i Peking och väntar på mitt flyg. Resan har gått jättebra och jag hade verkligen alla förutsättningar för att kunna sova gott i och med att planet inte var fullt och jag hade flera säten att sträcka ut mig på.. Men, jag köpte en så bra bok innan jag klev på plant som jag blev totalt uppslukad av så jag glömde både bort att sova och titta på en film man kunde se som Mr höjt till skyarna. Får ta det på resan tillbaka om den finns!

Här är klockan 15.30, vi ligger sju timmar före er i Sverige. John kommer och möter mig på flygplatsen, blir en lugn kväll och det var nog ganska smart att inte sova så mycket på planet tänker jag nu i efterhand, då kanske jag kan somna gott ikväll trots att det är mitt på dagen för mig så att jag kommer in i det rätt snabbt. När jag var här sist var jag HELT paj!

Bytte ut den klassiska räkmackan på Arlanda mot en spansk variant med aioli och såå god räkblandning. Yum!

Köpte 2 böcker igår och började med att läsa den lilla boken som heter Pepptalk som är en liten handbok du kan bläddra i när du känner för det. Jag läste första halvan av den på första flyget, den är skriven av Olof Röhlander som har skrivit boken Bli en Vinnarskalle som jag med har läst, SÅ bra! Han inspirerar till max!! Till bokläsningen drack jag kaffe och väntade på att få gå ombord.

På planet satt jag tänderna i den andra boken. Den heter Underbart helvete och är en kärleksstory som är helt fantastisk!


Och här är jag i skönaste reseoutfiten från BikBok. Denna bilden tog jag för en kvart sedan, ville bara säga hej! =)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.