DAY 2.

Dagen spenderades hos Jay & hans fru idag, jag har visat upp hur jag vill att kollektionen ska se ut nu, jag tog med mig plagg idag som påminner om det jag söker och i helgen får jag samples på allt så jag är så spänd och exalterad. Hoppas allt är bra!

När jag var klar idag stack jag hem till John & Tommy, jag har gjort en strategi för vårkollektionen, räknat på budgeten, inköpen och så har vi suttit på deras balkong och druckit svenskt kaffe. Nu ikväll ska jag och John iväg på en fest, det blir lugnt för oss båda. Jag ska träffa en kontakt i morgon klockan 11 för att åka till en fabrik med bara bikinis, min plan är att ta in sjukt snygga bikinis i slutet av April/början på maj så det ska bli riktigt kul att strosa runt i morgon, titta, känna, klämma och skapa kontakter till min bikinikollektion.

Såhär ser jag ut idag. Lagom fräsch, gick upp och gjorde mig i ordning tidigt i morse och har gått runt och jobbat hela dagen. Känner mig inte superfresh direkt men huvudet är på skaft haha! Ser fram emot ett bad ikväll, det har blivit rutin. Jag har badat varje kväll på hotellet, så skönt att koppla av och reflektera över dagen.

// Today ive been meeting with my contacts, we have planned the whole spring collection and i am going to see all the samples this weekend, soooo excited. It’s gonna be so good!! Been at John’s place for a while now, we have been working on the collection, went thru my budget and so on and now we are going to hit a party. It’s gonna be a chill night tho.. tomorrow im meeting with a woman who’s gonna show me where i can find bikinis, we are going to a huge factory. I am doing a bikini collection later on this spring so that is going to be really dope.

 

 

 

5 reaktioner på “DAY 2.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.