Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

05:54 | February 26, 2014

AT THE MALL.

Det kryllar av stora varuhus här i Kina, jag funderar ofta över hur många av butikerna och restaurangerna går runt, i och för sig så finns det ju så extremt mycket människor här men tanken slår mig ändå. Ja till exempel som denna lilla butik, en butik enligt fylld med svindyra peruker.

Jag kunde såklart inte låta bli att slå mig ner i en stol där en man hjälpte mig att sätta på ett hårnät så att jag kunde få prova vilken jag ville. SJUKT kul haha! Detta är en bra lösning för oss som kan få impulsiva ryck när det kommer till sitt hår, jag har ju gjort en och annan skön färgning..

I think i stick with the blonde..

// Tried out some wigs at the mall the other day. So much fun!

DSC_0325

bild (95)


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här