Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

06:14 | February 26, 2014

BLUE AND WHITE STRIPED SHIRT.

En blå och vitrandig skjorta kan aldrig gå fel till våren och sommaren. Det är ett sådant där säkert kort i alla lägen. Om du ska på date, träffa dina svärföräldrar för första gången, gå på möte, sticka ner till stranden, ut och klubba, middag, en dag på stan, ligga hemma i soffan.. You name it.

Denna skjortan har jag haft i ett par år, det är en linneskjorta från Massimo Dutti men i vår kommer jag nog kunna uppdatera min variant en aning. Hint! #sannealexandrashop.com

Det är inte fult med blå och vitrandig skjorta tillsammans med marinblå utsvängda kostymbyxor, wedges, solblekt hår och solglasögon. Jag ser det verkligen framför mig och det känns som att det är precis så vårfräsch jag vill se ut om några månader!

Men nog om det. Såhär såg i alla fall jag ut igår när jag var runt och jobbade. I och med att jag går runt ensam när jag jobbar på dagarna så har jag lite svårt att få till bra outfits, John står för det så fort vi sammanstrålar så lite selfies i spegeln får duga en dag som denna.

// Me yesterday. Wearing my white and blue striped shirt.. i like i but im gonna wear a better one this spring… sannealexandrashop.com.. just wait & see.. =)

DSC_0366

DSC_0378

DSC_0377

DSC_0391

DSC_0400

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här