WEDNESDAY HAPPINESS.

Sista dagen jag är ledig denna veckan. Pangfrukost, långt telefonsamtal med farmor en massa inredningsplaner här hemma och sedan en lunch med Mr där vi satt kvar långt efter dom stängde och bara pratade om allt & inget.

Nu ska jag jobba lite med shopen och sedan springa iväg på ett träningspass. Ikväll vankas det bio med herr och fru Walker (not yet men låter bra!) hehe.

Ville bara in och säga att jag tycker att ni är dom bästa läsarna, jag drog verkligen vinstlotten med en massa snälla & härliga tjejer. Ni sprider bra energi här varje dag och lämnar en massa fina kommentarer. Stort tack till er för att ni finns där & supportar! <3

4 reaktioner på “WEDNESDAY HAPPINESS.”

  • Elin skriver:

    Hej Sanne! Jag har en liten fråga, jag har en blogg och jag älskar att blogga, men det blir alltid så att jag skriver nåt inlägg sen står den tom flera dagar, i bland en hel vecka. Jag vet inte vad jag ska skriva om, klär mig inte i några inspirerande kläder o därför lägger jag aldrig upp outfits.
    Jag älskar mode och skulle vilja ha en så skön blogg som du har som man blir glad av att komma in på!
    Har du några tips för att få upp inspirationen? Och hur gör du för att modeinläggen ska bli så intressanta som du gör dom? Tacksam för svar! Längtar till de nya kläderna kommer ut!
    Kramar

    • Sanne Alexandra skriver:

      Hej!
      Oj vad svårt att svara på. Ett tips när det går trögt är ju att planera på tex söndagen hur din vecka ska se ut bloggmässigt, tex; på måndag ska jag inrikta mig på mode, så letar du inspo tills dess, tisdag kanske du ska dela med dig av lite bra recept tex, då letar du fram sådant, onsdag kanske du vill skriva lite om träning, då förbereder du dig inför det. Min inspiration går också upp och ner och för att undvika dagar då det blir tomt brukar jag slänga in lite tips, spana in h&ms hemsida och hitta något att tipsa om när jag känner att jag inte har ngt att tillföra just då mer än så =) ibland är man ju bara inte på topp! Annars så, rör dig runt, leta inspiration på stan, bland andra bloggar, musik, resor.. skriv ner så fort du kommer på ett inlägg som skulle passa så samlar du på dig en massa potentiella inlägg för framtiden. Hoppas det hjälpte lite! PS. Spring in på ett nice café med datorn och en kaffe och spana run tpå folk och försök blogga då, det brukar ge mig en pepp! kram

  • Lina skriver:

    Du är så himla fin Sanne! Du har verkligen drömutseendet 🙂

  • Stina skriver:

    Var är din svarta hatt från? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.