DENIM & TRENCH.

Igår var det dags för sista träningsmatchen innan serien börjar nästa vecka (min pojkvän är fotbollsspelare för er nya läsare) Så när jag gick dit hoppade jag i mina egna jeans & min trenchoat, både jeansen och trenchen kommer ju upp på sajten inom kort. För er som undrar var trenchcoaten kommer ligga på så är det 699:- Jag har tillägnat ett inlägg åt kollektionen i förra veckan så skrolla tillbaka så hittar ni mer info.

Det var en sjuk känsla att sätta på mig ett par jeans jag designat upp från scratch, så kul. Det har varit en rolig resa och jag känner mig väldigt nöjd med resultatet! En riktig liten egoboost att bära dessa plaggen och känslan i kroppen blev inte sämre när grabbarna vann med 5-1! Ljuvligt! Efter första halvlek gick jag och slet på jobbet. #hardworkpaysoffright

Ursäkta röran omkring, tanken var inte att visa dessa bilder men blev så exalterad så fick lov att fota lite. Jag är nästan mer nöjd med resultatet än vad jag någonsin trodde jag skulle bli för att jeans är svårt!!

Ha en underbar söndag, vi tog en välförtjänt sovmorgon och ska nu fräscha till oss och sticka ut och carpa lite.. =)

1 reaktion på “DENIM & TRENCH.”

  • Ida skriver:

    Gud vad jeansen är snygga! Dör lite! Har du något exakt datum när dom kommer ut på shopen? Och vilket pris dom ligger på? Vill.köpa.nu!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.