Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:56 | March 30, 2014

LAZY SUNDAY.

En slapp söndagsoutfit. Fotografen är min fina vän My.

bloggsanne11111

DSC_0362 bloggsanne22 DSC_0368 DSC_0346 DSC_0353

DSC_0373


5 kommentarer5 kommentarer om “LAZY SUNDAY.”

  Älskar byxorna! Köpte du dem förra året eller vet du om de finns även nu? 🙂

  Reply

  är väskan äkta eller kopia? 🙂 har för mig att den inte ser ut så på insidan..

  Reply

  Vet att du gillar att ha lite mjuka lockar och tänkte tipsa om skumgummi rullar (om det nu heter så). Jag brukar sova med 1-2 stycken och får världens svall. Man fuktar håret med vatten innan man rullar det sen håller det hela dagen utan hårspray 🙂

  Reply

  Jag har samma foder och min e äkta:) finns olika foder.. Tror min kanske e ngn limited edition!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här