Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:41 | March 31, 2014

BUSY WEEK.

Detta är ett tidsinställt inlägg så just nu jobbar jag. I morgon bitti flyger jag till Stockholm över dagen, vi ska plåta alla plaggen i studio så att jag kan slänga upp nyheterna nu väldigt snart. Har en plan på när jag vill få upp allt och det är nära nu =)

Jag flyger hem i morgon kväll igen för jobb på onsdag. Det lustiga är att jag ska plåta en stor kampanj för Campadre på torsdag och så ska jag plåta heldag för GlamMom på fredag så jag skulle helst stanna kvar i Stockholm men har man jobbtid så har man. Gotta do what u gotta do.

Vi ska även plåta av en sista kampanjbild i morgon på jeansen. Sitter och letar inspo just nu. Ah, det finns så mycket inspiration så att jag vet inte var jag ska samla alla bilder jag gillar…

Hoppas ni har en härlig måndag och en rolig vecka framför er. Själv vet jag inte hur jag ska hinna med allt men jag gjorde en todolist igår kväll som jag lade på stolen bredvid min säng så sedan jag vaknade i morse har jag bockat av, bockat av och bockat av. KÄNSLAN! <3

jensk

jeansss

sexy


1 kommentarerEn kommentar om “BUSY WEEK.”

    Hej Sanne!
    Jag har köpt ett par nike air max 90.. och jag inser nu att jag vet inte vad jag ska ha till mina nike air max 90 skor??
    Tips på hur man kan slänga ihop några snygg outfit till dem?? kan man ha en trenchcoat till ett par nike?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här