RELAXED & SEXY.

Lite H&M-snack känns lägligt efter att ha spanat in deras nyheter. Jag hittade en massa godbitar och härlig vårinspo! Här kommer lite snicksnack om vad jag gillar just nu, allt finns i butik.

 

Ärmlös trenchcoat, hett. Jag vill gärna ha denna i min vårgarderob, fin med bara ett linne och jeans under också även med ett litet tight svart fodral och höga klackar till festligare tillfällen.

Tjejer, passa på och njut nu när modet är så slappt och skönt! Jag älskar ju tunna, fräscha, krispiga skjortor och har burit det i flera års tid. Jag tröttnar aldrig, klassikt och nu när det är extra trendigt glädjer det mig då det är ett av mina favoritplagg. Se här- hur fräscht och snyggt? Ser så extremt bekvämt ut också. Slappa byxor och en slapp skjorta, halleluljah!

Jag var inte så mycket för ”toffeltrenden” när den kom men den har växt fram hos mig, som många trender gör när jag ger det lite tid. Jag vill också ha dessa svarta tofflor, pluspoäng för bekvämligheten där också. Denna våren kan vi njuta av trenderna, ordagrant.

I NEED. Rostfärgat är en stor favorit, jag tycker det är snyggt på både blondiner och brunetter. Detta vill jag matcha med ljusa slitna boyfriendjeans eller med vitt.

Skjortor var det ja, här kommer ett till hett exempel, är inte jätteförtjust i kjolen i verkligheten men hett tips- släng på dig en skjorta till nästa fest med en tight midjehög kjol. Hett!

Denna outfiten vill jag verkligen kopiera rakt av. WOW!

En kimono måste jag inhandla, likadant här, snyggt slappt och trendigt. Jag gillar verkligen denna kombinationen.

Jag har ju precis som H&M designat en blekrosa singoallatopp i år så deras variant kände såklart inte så lockande då jag har en i min egen kollektion MEN denna ljusblå singoallatoppen skulle jag vilja klämma på, om den är fin bär jag den gärna med vita jeans & espandrillos

Budgettips! 199 :- för dessa bronsfärgade espandrillos. Schysst att matcha med boyfriendjeans och en vit tisha bara.

Denna har jag provat och den var magisk. Kanske måste ner på en gång och slå till? Så härlig att bra dra på sig över en tshirt till jeans! Jag ser den tillsammans med jeansshorts och ett vitt linne bara, en stråhatt kanske… Somrigt och fräscht!

 

 

1 reaktion på “RELAXED & SEXY.”

  • Ida skriver:

    Har du designat alla dina kläder i din webshop från ”scratch” eller är det vissa som redan funnits uppsydda i Kina och som du valt att köpa in och sälja?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.