FIN DE SEMANA.

I fredags morse blev jag ju som jag nämnde tidigare bokat till lite mer jobb på Campadre. Vi plåtade en kampanj som kommer ut i veckan från märket Soaked in Luxury. Såhär såg jag ut när jag kom, jag hade lagt grunden det vill säga basen och lite bryn.

helllg
Hade på mig min fina blus som finns i shopen nu. HÄR hittar ni den!

hel2

När jag var färdig med smink plåtade vi lite allt möjligt, här står jag i en superfin klänning ni får se i veckan. Gillar denna färgen!

helg3

Avslutade plåtningen med att plåta lite outfits utomhus i mitt nya härliga kit från Soaked in Luxury som ni kommer kunna shoppa loss för ett sjukt bra kampanjpris nu i veckan, mer om det när det är dags!

helg7

Gick sedan och intog en maxad lunch med Simone & Anton ute i solen på Riche
. Det var en riktigt festlig fredagslunch det. Mr anlände med flyget under tiden och joinade han med.

helg6


Efter lunchen åkte jag och Mr iväg till hans kusiners kalas, lämnade sedan Stockholm för Eskilstuna där vi åkte till Mr’s familjevänner och myste hela kvällen.

helg8

I lördags åt vi frukost ute i solen och sedan åkte vi ut till landet där vi myste med farmor & farfar, min mormor och Melvin <3

helg9
helg10
helg11

helg14


Åt god lunch och sedan gjorde vi oss i ordning för att åka upp till Stockholm för att fira våra kära väns födelsedag, inte varje dag man fyller 25!

helg15

Här sitter vi i bilen så himla redo att få träffa alla vänner!

helg16
helg17

Åt sedan middag hela gänget på Buco Nero. Rekommenderas!! Så härligt att få träffa massa vänner, det är ju inte direkt varje dag man får chansen att äta middag med såhär många av sina vänner samtidigt =)

helg19

helg18

Efter middagen åkte vi direkt till Hanna & Christian där det bjöds på drinkar. Dom hade byggt upp världens roligaste drinkbuffé typ där det var som olika stationer och man kunde blanda en drink, recpet stod i en liten ram. Så rolig idé!

helg20

helg21

Efter en sjuukt trevlig kväll med hela ligan så åkte vi hem. När alla gick vidare åkte vi till Eskilstuna för att vi ville vakna upp där i och med att vi skulle träffa massa släktingar. Mr har också superviktig match på onsdag så han skulle oavsett inte ut så det passade bra!

helg22

I söndags vaknade vi upp hos mina föräldrar och efter frukost åkte vi till Mr’s farmor & farfar och åt massa goda våfflor med jordgubbar. Mätta och belåtna åkte vi vidare till mamma & pappa och åt en god grilllunch, vi bara åker runt och äter gott när vi är hemma haha.

helg23

helg29

Åkte sedan till Mr’s föräldrar och fick umgås med fler släktingar. Perfekt. Fick sedan skjuts till Arlanda av en väldigt snäll svärfar! Här skulle vi precis flyga!

helg255

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.