THIS FACE.

Här kommer en efterfrågad utförlig förklaring på hur jag lagt sminket på bilden & det är hur jag brukar sminka mig till festligare tillfällen.

Bas:
Concealer från MUS (länk) blandar den ljusa och den gula tonen. Applicerar med fingrarna på eventuella prickar, runt nästan, under ögonen. Pudrar på ett lager med mineralpuder med denna penseln (länk) från min favorit från Une i färgen M05 (länk)

Bryn:
Fixar ögonbrynen med pensel från H&M (länk) använder den spetsiga delen. Använder enligt mig den absolut bästa ögonbrynsskuggan från Shiseiodo (länk) jag använder den ljusa färgen. Fyller i ögonbrynen efter formen men formar lite extra i fram med hjälp av penselns form.

Ögon:
Målar mascara först (kladdar så mycket) med L’oreal Telescopic i svart (länk) Använder denna ögonskuggan (länk) och applicerar den ljusa färgen med denna penseln (länk) Den applicerar jag under ögonbrynet och i ögonrvrån och lite på ögonlocket. Därefter skuggar jag med färgen i mitten på ögonskuggspaletten med denna penseln som jag inte kan leva utan (länkJag applicerar vid ögongloben och följer ögats form, superenkelt med hjälp av den borsten. Vill jag ha lite mörkare använder jag mig av den mörkaste tonen och sotar. Efter detta så målar jag en mörkbrun penna i ögonkanten, följer ögats form på lite mindre än halva ögat ovan och likadant under för att få lite mer markerade ögon. Det gör verkligen mycket! Brukar använda denna pennan (länk) och gillar inte när den är jättevässad, gillar den mer när spetsen är platt.

Sista touchen:
Borstar på solpuder med denna borsten (länk) och applicerar H&M’s solpuder, älskar färgen mörkbrun (länk) Lägger det på kinderna, tinningen, pannan och lite på näsan. Sedan applicerar jag rouge på kindbenen med denna borsten (länk) i färgen ”Willing” (länk) Sedan lägger jag highlighter, denna från DuWop är oslagbar (länk) applicerar den med fingrarna under ögonbrynen, på kindbenen, lite över läppen, på näsan och i ögonvrån. Avslutar med detta läppstiftet från MUS som heter ”Exit” (länk) och sedan evenutellt lite läppglans i någon ljus ton.

Håret har jag tvättat, fönat, haft i torrschampoo i botten (för mer stadga) Sedan har jag dragit lite med plattången i det för att få lockar, detta har jag gjort i mittbena och sedan flyttat över luggen. Voila!

helg3

DSC_7458-683x1024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.