TODAY’S BUSINESS.

Lyckades klämma in en liten plåtning för Campadre idag. Vi plåtade Soaked In Luxury igen, hittade ett par byxor jag vill ha, lovar att visa er när dom kampanjen kommer upp!

Åkte upp med tåget i morse, hade glömt plånboken men träffade en supersnäll konduktör som lät mig åka ändå. TACK! Hjälte! Ordnade det nu via internet på tillbakavägen men hur kan man glömma sin plånbok? Jag behövde den ju bara till tåg men ändå.… Måste varit trött i morse. Kom upp vid 10.30 och hoppade in i hår & smink direkt.

14

Dagens look, vad tycks? Duktiga Emelies verk!

144

142


Gillade verkligen volymen hon fick till på mitt hår!!

141

Hon la en bronzig sminkning med mycket highlighter och markerade ögon, på läpparna hade jag en brun läpppenna med läppglans över och idag hoppade hon lösfransar för er mer naturlig look.

14jag

Dags att plåta lite!

14shoot

jagskratt

När vi var klara gick jag & Oskar direkt till Systrarn Voltaire och drog en lunch innan jag skulle hem med tåget. Min pappa driver ett kassaföretag och har sålt kassor dit och har rekommenderat det stället starkt och jag förstår verkligen varför. Wow! Älskade det. Det fanns en massa härliga rätter att välja mellan och så var allting sådär superfräscht & nyttigt. Det var fullsatt när vi kom och jag förstår varför det är populärt, bra atmosfär, känsla, fin inredning (som man kan titta på & shoppa) nytänkande, bra mat & råvaror och riktigt trevlig personal. 10/10 vi åt på den som ligger i Pub. Såg att dom även öppnat i Västerås, kul!

voltaire
voltairemat

Efter det gick jag och hämtade ut mina 30 KRONOR som jag trodde var mycket mer. Titta på min lott, ni kanske kan förstå att jag hoppades stenhårt på att det var 30 x 500 haha? Jag var helt extas tills jag kom dit och fick tre stycken tior. Kul vinst!

triss

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.