HARMONI.

Efter en hektisk dag för min del tog jag en nap på 1,5 h på soffan. Vaknade upp & Mr var hemma. Jag jobbade klart med det sista medan han satt och kollade resor till i December, som fotbollsspelare i Sverige har dom bara ledigt i en vecka i sommar och sedan är dom lediga hela December vilket såklart betyder att dom flesta drar iväg under en längre tid då, passa på liksom.

Precis så vill vi göra i år, förra året startade jag upp min webshop så vi kunde inte åka alls men i år planerar vi för fullt. Jag måste bara jobba stenhårt tills dess så jag kan ha någon anställd som julpackar och sköter företaget =) Bra mål!

Anyways, efter att ha pratat resor & ny bil var vi så pepp på livet så att vi bestämde oss för att inta vår favoritrestaurang Uddas takterass för att njuta av kvällen. Sagt & gjort! Rooftops är klass alltså. Förstår inte att det inte finns fler i Sverige, i Oslo kryllade av det, i L.A finns det typ på varenda lägenhetskomplex i West Hollywood, i N.Y vet vi ju alla att det kryllar av skyskrapor och takterasser och för att inte tala om i Kina där allt byggs på höjden. Mer sånt i Sverige!

Vi åt förövrigt HELT fantastiskt igen, detta stället levererar alltid men frågan är om det inte var bästa omgången idag. Vi åt hummersoppa med kokos & räkor, lasagne med pesto & mozarella, blåmusslor med basilika & citrongräs, grillad sparris med brynt smör, parmesan och gräslök, sotad tonfisk med soja och sesamfrön, lammtaco med koriander och avokado, ägg med tryffel och rökta mandlar och så avslutade vi (läs jag) med kaffe & ”Paj Grande” som den hette som var en paj med jordubbar & yoghurt. ALLTSÅ middagen!!! Så sjukt härliga smaker. Mm.. Vill äta allt igen.

En mysig kväll med någon jag är lika kär i efter snart 4 år… Om inte mer.

DSC_0715
DSC_0716
DSC_0732
DSC_0743
DSC_0748
DSC_0750 copy
DSC_0751
DSC_0753
DSC_0755
DSC_0756
DSC_0763
DSC_0765
DSC_0784
DSC_0779 2
DSC_0790
DSC_0791

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.