SUNDAY LOVERS.

Denna helgen har varit hektisk, jag hade ju eventet igår med Chic på Tuna Park i Eskilstuna. TACK till er som kom och visade ert stöd, så tacksam och tack till alla mina underbara vänner som alltid finns där & stöttar, det betyder mer än ni kan ana <3

Eventet gick toppen och chefsredaktören på Chic, Charlotta Flinkenberg intervjuade mig i hela 45 minuter medan mina superfina modeller visade upp mina kläder, både kläder som ligger i shopen men också sommarkläder som kommer in snart. Det var verkligen en rolig intervju som faktiskt gick riktigt bra vilket var så himla roligt för jag var väldigt nervös innan, jag är inte så van att intervjuas på det sättet. Tacksam för att jag fick vara en del av eventet och visa upp mina fina kläder! Ett superkul event. Någon av er som var där?

Här kommer en bild på mig & mina toppmodeller. Jag sitter på en massa bilder och massa inlägg som kommer upp men nu måste jag krypa ner i sängen, plåtning väntar i morgon i Stockholm och jag har inte lyckats samla på mig mer än 4 timmars sömn i natt så jag har lite att sova ikapp. Ses i morgon igen mina kära läsare med massvis med uppdatering.

 

1 reaktion på “SUNDAY LOVERS.”

  • Elin skriver:

    Du går ju ofta i klackar, har du något tips för hur man ska gå/stå utan att få så fruktansvärt ont i fötterna? Jag älskar klackar men kan inte gå för jag får väldigt ont i trampdynan eller vad det heter, där man lägger den mesta tyngden.
    Tycker det är synd då kag skulle vilja använda det mer, har du något tips eller är det bara övning som gäller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.