Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:35 | June 28, 2014

PEDICURE.

En liten pedikyr med gellack på tånaglarna och nu är jag redo för vacccaay! Körde mitt sista jobbpass innan semester igår kväll och hem till våra gäster. Mys!

Nu sitter vi alla & chillar. Tänkte snart ta en PW upp för berget för att röra lite på mig innan vi tänkte ta en öl innan matchen idag, sista matchen innan ledighet. Yay! Bra lördag. Nu ska jag snöra på mig träningsskorna! Heja! Ikväll inleder vi semestern med drinkar på vårt favoritställe Udda.

IMG_1270 copy IMG_1273 IMG_1295 IMG_1297 IMG_1285 IMG_1308 IMG_1307 IMG_1311 IMG_1320IMG_1321

7 kommentarer7 kommentarer om “PEDICURE.”

  Heej,
  En liten fråga.. Var gör du pedikyr i Sundsvall? Har sökt ett bra ställe men inte lyckats hitta något som känns riktigt fräscht!
  //Anna

  Reply

  Lotus körde jag nu då dom hade gellack till fötterna. Jag blev nöjd med resultatet =) kram!

  Reply

  Hej! Jag undar om någon jobbar med webshopen nu när du har semester? Jag skickade in en retur för en vecka sedan, men jag har inte fått någon bekräftelse på att ni mottagit den.. Jag vill ju ha mina pengar tillbaka så småningom 🙂 Ha en fin semester!

  Kram! /K

  Reply

  vad lyxigt med pedi! Hoppas semestern blir najs med!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här