Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:54 | July 29, 2014

PACKING FOR TOMORROWS SHOOT.

Hemkommen från jobb som gick ovanligt bra ikväll, ibland ska allt bara få flyta på fint också.

Håller på att packar inför plåtningen i morgon, röjer runt i garderoben och tänkte ta med lite outfits också för om vi hinner skulle vi kanske kunna plåta av lite, önskar jag att hade Frida i samma stad som mig så vi kunde fota ofta, hon är i särklass bäst!

Idag har jag lyckats styra lite i garderoben också, insåg att det behövs en stor rensning snarast. Känns som ett perfekt “innan-hösten-projekt” Jag blir alltid så sugen på att organisera upp saker och ting så fort hösten kommer. Känner ni också så?

Näe vet ni vad, klockan står på 05.30 så det är nog dags att hämta tvätten, bädda rent och försöka sova. Nighty!

IMG_4892 IMG_4896 IMG_4897 IMG_4903 IMG_4905

hisside

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här