Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:38 | July 31, 2014

BACK & FORTH.

Igår morse flög jag till Stockholm, klockan ringde tidigt tidigt men if you snooze you lose right? Jag hade i alla fall ingen tid att förlora då jag skulle med flyget tillbaka hem på kvällen så efter att jag landat i ett soligt Stockholm slocknade jag på tåget ner till Eskilstuna där vi skulle plåta.

sas sas1

Fick äntligen träffa bästa Frida igen och att vara tillbaka i studion där allt startade kändes lika bra som sist, älskar den studion! Jag sminkade i ordning mig och sedan körde vi igång, vi är ett dreamteam numera, vi har fått sådan rutin tillsammans så vi knäppte av bilderna snabbt!

sas3 sas2 studio

 

Och så här plåtade vi i min jumpsuit som jag fullkomligt älskar! Snart i butik..

sas5 sas4

 

 

Åt en god lunch på Tingsgårdens Café och hann med en fika med farmor!

food111

Därefter cruisade jag och Frida till Arlanda, hon skjutsade upp mig, så snäll! Tack! Åt lunch för andra gången på Joe & The juice bara för att jag gillar deras tunacadomacka så mycket. Somnade sedan som ett litet barn på flyget och vaknade ännu en gång upp i en solig stad men denna gången i Sundsvall. Väl hemma satt min svägerska + sambo i soffan så gick vi och åt thaimat och pratade till två. Tiden går fort när man har kul!

joeaaand

travel

 


1 kommentarerEn kommentar om “BACK & FORTH.”

    Så härligt att träffa dig också bästa du! Dreamteam, Puss!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här