Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:32 | August 31, 2014

LE OFFICE.

I morgon ska jag kolla på ett kontor, känns så himla bra! Jag blir borta mycket i höst och kommer att ha en jätteduktig tjej som kommer jobba åt mig, känns så bra, presenterar henne framöver. Shopen kommer ju inte stå still för att jag är ute och reser! Mina resor blir ju heller aldrig riktigt bra resor, jag jobbar ju dygnet runt med mitt varumärke. Fotar, bloggar, chattar med mina kontakter i Kina, sköter inköp, svarar på mail, ja ni förstår… Idag är det söndag och många har ledigt, själv har jag inventerat och skött returer. Men det är kul =)

Det är mycket som händer nu, signa ett kontor, inventera allt, åka till Kina för köpa hem en himla massa nytt, presentera ett grymt samarbete till en Nyårskollektion med en tjej, beställa nytt snyggt emballage. Helt enkelt kicka igång  Nu kickar vi igång SanneAlexandraShop 0.2. Allting kommer att utvecklas och bli mycket bättre och jag kommer att tacka nej till mina extrajobb och satsa fullt ut på det här, börja ta ut lön och fokusra 100 %. Det är nu eller aldrig som gäller!

Så tacksam till alla er kunder som beställer och får företaget att rulla. Det här är det roligaste jag vet <3

Här kommer lite kontorsinspo. Älskar allt nedan!

Home_office_inspiration_girly1 office_inspiration_homeoffice_rooftopantics21 home-decor-inspiration-beautiful-office-space-minimalist-workspace-black-white-wood-home-design-blog-hello-elo-3 30f55b37df74b9897bfe0385590184a7 OFFICE_INSPO

2 kommentarer2 kommentarer om “LE OFFICE.”

    Spännande!!
    Vill också åka till Kina… 🙂

    Reply

    this is the fifth time i read the blog, great post as always! thanks!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här