Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:40 | August 31, 2014

NEWSSS.

1. Ny leverans, hur pepp på att dra igenom allt, prova, känna, klämma, välja ut.. Whop! 2. Lagar lunch och tomat, rödlök & fetaostsallad är standard här hemma. 3. Herren i hemmet hjälper också till med sen söndagslunch! 4. Lite nytt på en av hyllorna i köket, glasen till höger ska jag visa mer senare, ur dom ska det drickas smoothies & drinkar. 5. Jag myser i sköna kläder och förbereder en fullspäckad vecka som mestadels kommer spenderas i Stockholm, trots att modeveckan är slut så fortsätter en massa roliga events & pressfrukostar. 6. Vår nya matta gör mig SÅ glad, den piggar upp hela hemmet.

sundays
sundays1sundays5 sundays2 sundays3 sundays4


2 kommentarer2 kommentarer om “NEWSSS.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här