Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:53 | September 4, 2014

TODAY’S SIMPLE.

Blått & svart, enkel och slapp outfit idag. Kände inte för att klä upp mig till frukosten i morse men ikväll blir det andra bullar då dresscoden på eventet jag ska på är “Coctail” Ops. Jag som inte har någon klänning med mig men har en annan grej som får lov att passa, tror det blir bra.

Nu ska jag sminka om mig inför kvällen då jag först ska på ett Mulberry-event och senare ett event för Svenskt Tenn. Därefter inte ett glas rosé på någon uteserervering utan tacokväll i soffan med tjejerna, så mysigt =)

nkoutfitnkoufit2 nkoufit6  nkoutfit3 nkoutfit4 nkoutfit5 nkoutfit7

4 kommentarer4 kommentarer om “TODAY’S SIMPLE.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här