Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:47 | September 8, 2014

SOCCER & TEA

Hallå på er!

Jag har haft fullt upp sedan i fredags få fler inlägg och bilder har jag på lager. Just nu ligger jag sjuk i soffan med datorn på magen och fotbollen i bakgrunden, jag och Mr ska snart kura oss upp i soffan och heja på Sverige. Go go!

Ville bara säga att jag saknat er under helgen och att jag är tillbaka. Nu måste jag kurera mig, åker till Kina på fredag och då vill jag vara frisk. Ska göra i ordning lite te med ingefära & citron i och försöka sova riktigt skönt i natt efter ett par dagar med alldeles för lite sömn och alldeles för mycket kul.

PUSS!

blueshirt

 


1 kommentarerEn kommentar om “SOCCER & TEA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här