Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:20 | September 29, 2014

FASHION DAYS.

Vilket event det blev i lördags! Herregud så roligt att ni var så många som kom, vilken succé. Till nästa gång måste det nog bli en större lokal så alla får plats haha, det var ett himla tryck. Det glädjer oss!

Dagen bestod av: En grym stämning, goda smaker från Loka, kreativa bidrag hos Jennie-Ellen där man kunde designa sin drömsko, härligt trendsnack från Hannah, Petra & Carro på scenen, Miriam Bryant rockade loss på scenen, shoppingsugna tjejer fick stilla begäret hos Gina Tricots popupbutik där en kollektion som släpps idag (måndag) gick att förbeställa fraktfritt, en intervju med Mads Ziegler (grundaren av smyckesmärket Kranz & Ziegler) hölls av mig, pimpade naglar fick man hos nageltjejerna- ja man kunde både bli sminkad, få naglarna & håret fixat och sist men inte minst så gick photoboothbåset varmt, den med bäst bidrag får hänga med backstage på nästa plåtning med Gina Tricot.

Ingen dum dag direkt. Jag njöt verkligen av att få se så mycket glada tjejer och tackar hjärtligt för alla fina ord om bloggen <3

fashiondays fashiondays1 fashiondays19 fashiondays18 fashiondays17 fashiondays16 fashiondays10 fashiondays8 fashiondays4 fashiondays5 fashiondays7 fashiondays20 fashiondays21 fashiondays6


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här