Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:14 | September 30, 2014

SKY IS THE LIMIT.

Såhär såg jag ut när jag lämnade eventet i lördags. Så skönt att byta till slappa byxor och mjuka skor!

Västen är en stor favorit i min garderob och används flitigt, hur fin är den inte? Både över en blus men också som nedan när jag bär bara den. Klicka hem den HÄR.

Nu ska jag sätta upp en toffs och smita iväg till kontoret för att jobba. Kul! Solen skiner och killarna vann igår kväll, fint det.

Foto: The one and only Frida Möller. 

IMG_5263
outfit2 outfit3 IMG_5306 IMG_5283 IMG_5284 IMG_5285 IMG_5286 IMG_5291


10 kommentarer10 kommentarer om “SKY IS THE LIMIT.”

  Sanne, varför lägger du ALLTID upp 25 bilder som ser exakt likadana ut?

  Reply

  jag fick det till 9 bilder varav en detaljbild och jag tycker inte dom ser likadana ut däremot så är det outfitbilder och jag har likadana kläder på alla bilder. Varför klickar du in om du stör dig på det? =) Du behöver ju inte kolla min blogg om du inte vill se bilder på mig, jag lägger ju mest upp bilder då det är det enda jag tittar på när jag läser andra bloggar! kram

  Reply

  Älskar din blogg! Kan inte du tipsa om olika skinnjackor, skulle så gärna vilka investera i en äkta skinnjacka 🙂

  Reply

  Haha lite kul att jag precis skulle kommentera och skriva att jag älskar att du lägger upp så många bilder och i olika vinklar för det är precis vad iallafall jag gillar och vill se! Det ger massor av inspiration och bilderna är jättefina. Jag älskar verkligen din stil!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här