Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:49 | October 30, 2014

COUNTRY HOUSE OUTFIT.

 

En outfit från här om dagen. Tycker hela looken passar det här supermysiga huset vi bodde i, vi bodde verkligen mitt ute på landet bland alla vinskörder och vingårdar. Så häftigt och så mycket fin natur! Man blir så harmonisk av att komma ut dit.

Nu är det dock andra bullar. Vi har just anlänt till Kapstaden där storstadspulsen är ett faktum! Love it, älskar kontraster och får sådan pepp utav Kapstaden. Middag om 15 min, måste snabbt styra upp håret & ansiktet!

Nu har jag bättre wi-fi så nu kan ni räkna med betydligt bättre uppdatering. Bra va? Puss.

IMG_1620
IMG_1639 IMG_1669 IMG_1668 IMG_1222 IMG_1671 IMG_1726 IMG_1221


2 kommentarer2 kommentarer om “COUNTRY HOUSE OUTFIT.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här