Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:25 | November 10, 2014

HEY BABY.

Då har jag fått en ny kompanjon! Jag hade planerat att köra på den lilla Iphone 6 men ångrade mig i butiken när Simon sa åt mig att den stora kunde vara bra för mig i och med att jag jobbar så mycket via mobilen och det stämmer ju. Det blir ju bättre bild nu när skärmen är större vilket är bra med allt mitt jobb, ta bättre bilder och dessutom håller batteriet längre, viktigt för mig.

Tummen upp än så länge. Snart nås jag på mitt vanliga nummer (inom en timme sa killen i butiken)

Vi kommer ha en fin tid ihop du & jag. Min nya bästa vän <3

VÄNNER och alla jag känner, messa mig gärna era nummer, jag har inga alls för tillfället. Tack!

IMG_8081
IMG_8084 IMG_8085


5 kommentarer5 kommentarer om “HEY BABY.”

  Hej! Jag undrar bara om de jackorna i beiget och svart som du precis tagit in i shopen, fortfarande kommer att komma in som västar? Är så himla sugen på att köpa den som väst nämligen! kram

  Reply

  Hej!

  Nej jag tog beslutet att göra de till våren då det blir så kallt nu 🙂
  Kram!!

  Reply

  Jag förstår! Hojta gärna till när det närmar sig i vår 🙂

  Reply

  Men vaa vad var det för butik? Har sett att alla operatörer har typ 2 månaders väntetid, står iaf så på hemsidan 🙁

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här