Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:20 | November 25, 2014

PRODUCTIVE.

Vaknade i morse och sprang direkt till soffan för att invänta min fina Lin som skulle prata om sin välgörenhetsorganisation Givesom som jag skrivit om i bloggen tidigare.

Satt stolt som en tupp i soffan och var nästan nära till gråt då vi känt varandra från den tiden vi båda satt arbetslösa i Stockholm och pratade om framtiden, vad skulle det bli av oss? Vi var båda hungriga och peppade på livet och jag är verkligen inte förvånad över att Lin nu startat dragit igång detta företag och att det har fått sådan spridning på bara några veckor, she is a hard working woman. Lin har även ett riktigt dream team bakom sig och med Michaela Forni som delägare nu förstår ni ju att det hela bara kommer växa och bli ännu större. Duktiga tjejer.

Lin, Michaela & Angelica har precis besökt i L’Aquila tillsammans med Action Aid som jobbar hårt där nere efter alla jordbävningar som staden drabbats av. Väldigt inspirerande tjejer. Kolla in klippet nedan!

Bli en Hero du med HÄR.  Se videon HÄR.

Skärmavbild 2014-11-25 kl. 17.02.02

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här