Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:52 | November 27, 2014

IT’S ALL ABOUT THEM DETAILS.

Igår flög jag ner till Stockholm och när Sharareh hade lunch så stack vi snabbt som tusan till River Island, jag skulle med en flygbuss typ 20 minuter efter så hann till Gallerian och tillbaka på rekordsnabb tid.

Vi plockade ut lite härliga outfits till sista gigen, ska bli så kul att bära allt. River Island har så härliga partykläder vilket passar oss när vi spelar! Tack Presskontakterna för att ni är så bra <3

FullSizeRender (43) FullSizeRender (44) FullSizeRender (45) FullSizeRender (46) FullSizeRender (47) FullSizeRender (48) FullSizeRender (49)

1 kommentarerEn kommentar om “IT’S ALL ABOUT THEM DETAILS.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här