Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:13 | December 29, 2014

RESTLESS.

5 veckor semester på en och samma höst är jag då inte van vid. Så mycket som det spritter i min kropp nu! Det är helt galet. Jag är SÅ sugen på ett nytt år nu med massa nya utmaningar, jag vill step it up med företaget, jobba ännu lite mer, vara ännu vassare på det jag gör, vara en ännu bättre människa, jag vill bara göra allt lite bättre <3 Låter så töntigt men nu är jag så pigg alltså. En viss dam har haft för mycket ledighet!

 Dom 3 veckorna i SydAfrika nu i December kände jag mig faktiskt inte så rastlöst men nu efter ännu mer ledighet, massa god mat & slappande så är jag sååå redo för nytt att hugga tag i. Ska bli så roligt!! Känner ni som jag?

Nu ska jag ut på en promenad i kylan & sedan med tåget till Stockholm för möte.

FullSizeRender (63)


1 kommentarerEn kommentar om “RESTLESS.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här