Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:43 | January 29, 2015

CAMPADRE SHOOT & FW 15

Igår var jag och plåtade hos Campadre. Åt en lunch på Systrarna Voltaire med Oskar och sedan smet jag på en visning!

Såhär såg jag ut när vi plåtade på morgonen, har kommit på att brännan efter en spraytan är två dagar efter, då tycker jag att den är perfekt. Hur nice att jag och Oskar såg typ likadant ut? Jag var brunare än honom och det kommer jag aldrig glömma haha.

På bild två bär jag en kappa från Icon som jag så gärna vill ha, det var så himla fin gammelrosa färg. På sista bilderna ser ni hur hur jag var klädd igår; Jacka från Kina, Stickad tröja Brandy Melville, Skinnbyxor HÄR (sannealexandra) och heels från BikBok.

IMG_5698 IMG_5720 afro FullSizeRenderh kuu mdakf hhhn

2 kommentarer2 kommentarer om “CAMPADRE SHOOT & FW 15”

    Alltså du är en sån fantastisk inspiration! Du ser alltid så smashing ut jämt!!! Det är helt galet, så vacker! Och vilken resa! 😀 är så glad att få följa det trots att jag inte känner dig alls, och din blogg är klart den bästa!! 😀
    Hoppas allt löser sig för dig på det privata planet och till det bästa! Ha en fantastisk helg! 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här