Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:16 | March 30, 2015

RAINY DAYS.

   Vilken supermåndag! Efter att ha jobbat som en dåre blev jag inringd till Campadrekontoret och plåtade av lite nytt i någon timme. Åkte sedan hem och körde ett monsterpass på gymmet och nu efter en middag har jag slagit mig ner i soffan med datorn på magen, så skönt. Känns som jag hunnit med massor, jag älskar det. Får en sådan kick av att bocka av saker, det har jag sagt förut… Det krävs inte så mycket för att jag ska ha en bra dag ändå? =)

I och med att jag alltid fotar när det är fint väder trotsade jag idag och bjussar på en slapp, vanlig outfit. Håret var helt dyngsurt och regnet öste ner men variation förnöjer väl?

Nu ska jag mysa i soffan med tända ljus, tycker så mycket om ljus och det passar så bra idag när det regnar. Puss!

Sweater Imso, Byxor Zara (nya!) Jacka min systers, Wedges Isabel Marant, Väska Goyard.

IMG_2865 IMG_2882 IMG_2824 IMG_2820

1 kommentarerEn kommentar om “RAINY DAYS.”

    Har du gjort slut med mr? Du nämner aldrig honom i bloggen längre…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här