Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:10 | March 30, 2015

THX STARSTUDIO & BATISTE

Det är så kul att bo i Stockholm och kunna ta emot alla fina bud, det har ju inte hört till vanligheterna direkt =) Så tacksam!

I morse hängde en söt liten påse på dörren när jag skulle gå med superfina bohosmycken, tack Starstudio för att ni tänkte på mig efter inlägget jag skrev om att jag var så inne på bohostilen just nu och tack för den fina hälsningen!

Budet från Batiste var så himla fint också dess värre hade det hamnat hos grannen (har hänt säkert 10 ggr nu, samma efternamn!) så blommorna var inte så pigga längre haha. Sånt som händer, jag blev i alla fall jätteglad och alla nya dofterna på torrschampona luktade ljuvligt. Stort fan så det kommer sprayas flitigt här hemma! Min favorit är Eden.

Stor kram till er och tack <3

IMG_2807 IMG_2808 IMG_2804 IMG_2805

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här