Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:10 | March 31, 2015

LIFE SAVIOR.

Vädret i Sverige är inte riktigt stabilt ännu. Våren är nästan här men ett bakslag får man ju alltid räkna med. I dessa tider är det lätt att bli lite förkyld men jag kurerar mig med Emergen-C. Det dricker jag i och för sig året runt helst, ni borde prova. Det är en vitaminkick av högsta rang! =) Jag blandar denna lilla påse med energi i varje morgon med ett glas vatten. Smarrigt.

HÄR kan ni signa upp för ett gratisprov.

FullSizeRender-154

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här