Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:10 | April 26, 2015

SUMMER BRUNCH

Jag var uppe i ottan idag. Redan klockan 6 för att styra med dagens brunch.

Nu har jag just druckit kaffe framför Nyhetsmorgon och ska precis börja göra mig i ordning, stryka våra outfits och fixa lite. Ska bli så kul att hålla i den här brunchen idag, så pepp! Bilder kommer såklart. Följ mig på och instagram så kommer snabba uppdateringar, heter Sannealexandra på båda.

Puss!

1bca92e94f4ea37b06a9bdd5d4fdb033_980x0_c_85_ns_v4


1 kommentarerEn kommentar om “SUMMER BRUNCH”

    heej sanne!! Kan inte du visa vad du köpt i NYC? 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här