I Macau slog vi på stort och gick och åt en riktig pangmiddag på Robuchon Au Dome. Det var helt klart utöver det vanliga och garanterat en av mina topp tre bästa middagar någonsin. Men, har en restaurang tre michelinstjärnor brukar det inte vara för inget.
John hade lärt känna restaurangansvarig innan så vi fick service i toppskick, jag har helt chockad över hur fint det var, hur proffsiga dom som jobbade där var (för att inte tala om hur synkade dom var) och för hur extremt god maten var. Vi fick prova på en massa spännande rätter då vi lät den killen John lärt känna bestämma vad vi skulle äta och vi blev minst sagt nöjda.
Det kom in allt från kaviar till någon ravioliliknande pastarätt till duva. Vi fick även prova på ett väldigt gammalt vin, det kändes ju lite lustigt.. men det var ju en ära =) Vinlistan var för övrigt så välfylld så att jag inte ens orkade bära den, herregud. 600 000 viner?! Det är så galet.
Stort tack till Nicolas för kvällen, det är ett minne för livet <3 Efter middagen följde han med oss till en rooftop som var helt galet bra. Jag som dj’at på senaste tiden blev så avis över hur fet view dj’n hade, han stod rätt högt upp och såg ut över hela Macau. Så ballt! Älskar verkligen rooftops, finns alldeles för få i Sverige.