Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:22 | July 27, 2015

LAZY DAYS

Snacka om att vi har lata dagar här borta. Vi ligger på stranden, vid poolen, lyssnar på sommarprat, sover middag, äter sena middagar och bara njuter av värmen och Spanien.

Ikväll blir det dock andra bullar. Jag har suttit vid datorn hela morgonen och jobbat med kommande kollektioner så nu kan jag sticka till Ibiza med gott samvete ikväll. Planet går 18.00 och det tar bara 45 min så ikväll ska vi se Guetta och förmodligen också Steve Aoki efter det, honom har jag sett många gånger tidigare och han bjuder oftast på en grym show. Ska bli så himla kul! Vi flyger tillbaka hit till lugnet redan i morgon så då får vi två nätter till där vi bara kan slappa och ladda upp =)

IMG_8509 IMG_8516 IMG_8520

1 kommentarerEn kommentar om “LAZY DAYS”

    Hej Sanne!
    Kan inte du berätta lite om dig och din pojkvän? Hur ni träffades osv.
    Är också nyfiken på höra vart du ska flytta.
    Kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här