NY IS ALWAYS A GOOD IDEA

Okej kära läsare!

.. Im going to NY! Vi flyttar den 7e September (om jag hinner få visum, håll tummarna)

J har bott där borta i över 5 år och i och med att jag kan jobba från min dator så ska jag följa med. När han frågade om jag ville med så kändes det givet, jag vill vara där han är och jag har inget som håller mig kvar hemma, det är vänner & familj men dom förstår. Vi pratade om det igår kväll, Jag & J om hur det skulle kännas om han skulle åka iväg nu och vi skulle köra distans, det skulle kännas värdelöst. Han bor där Sep-April/Maj och i Sverige April/Maj-Sep beroende på hur långt dom går på våren. Ja så vi kommer hem i vår igen! Ska bli så roligt och vi längtar massor!!

Nu håller jag på att styra upp allt inför flytten, det är ju lite att tänka på men jag känner mig ändå rätt lugn. Jag har ju flyttat utomlands förut och J löser det mesta som strular så detta kommer bli helt otroligt kul. Vi är så taggade och kan knappt vänta tills vi är där, vi pratar om det varje dag!
Ni får såklart följa med på resan, som alltid. Jag har fått en ny kamera också så jag lovar er goda uppdateringar där bortifrån, lite på det. Mot nya äventyr! <3

 

11 reaktioner på “NY IS ALWAYS A GOOD IDEA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.