Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:34 | September 29, 2015

TODAY’S

Idag har jag jobbat konstant sedan jag vaknade vid 8. Jag placerade mig i mina nya mjukiskläder från Louloulemon, utan smink med en stor kanna kaffe på och så har jag kört världens jobbrace. Spred ut mig över helt golvet med samples & färgkartor och så har jag facetimeat mad mamma, syster och Linn för smakråd. Nu har jag satt det, jag vet vad jag vill och kommer att ta in nu och det känns riktigt bra!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan smita in till stan och äta middag med Mitra & Bella. Vi ska prova en ny restaurang ikväll, lovar att uppdatera er =) Ska bli spännande, så taggad på tjejmiddag. Puss på er fina ni och tack för allt ert engagemang! <3

// Today I’ve been working all day. Now im off to dinner in NYC! Ill let u know how it is.. <3

IMG_1436 IMG_1439


2 kommentarer



2 kommentarer om “TODAY’S”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här