BROOKLYN

Igår morse vaknade vi tidigt och gick direkt och åt frukost på en diner innan vi bockade av att gå över Brooklyn Bridge. Jag och J gick halva en gång men nu har jag gjort det, känns som något man bör ha gjort här! Jag invigde min nya jacka från Zadig & Voltaire och efter att vi gått över bron åkte vi till Brooklyn Flea Market där jag nästan slog till på ännu en ny jacka men det slutade med att jag tog beslutet att inte köpa den. Känner inte för att stötta pälsindustrin!

Det var i alla fall mysigt där och jag fick med mig två tavlor hem, en på Bruce Springsteen och en på Kate Moss. J är ett stort Bruce-fan! Igår kväll åt vi middag på en sportbar, vi åt spansk tapas i mängder, drack sangria och tittade på J’s match som dom vann, fyra raka känns ju bra. Han landade sedan i natt, äntligen. Så glad att han är hemma! Nu ska vi snart beställa hem lite sushi och sedan ska vi svira om för Halloweenfest med laget, vi ska vara hippies- visar er det snygga resultatet sen haha.

Happy Halloween!

// Last night we walked over Brooklyn Bridge and then we went to Brooklyn Flea Market, i bought two paintings for us, one with Bruce Springsteen for the Bruce fan here and one with Kate Moss. Like them! After that we had tapas and sangria at at Sports Bar and watched Jacobs game, they won!! Yay. Now we are gonna order some sushi and then change to our hippie costumes, halloween party with the team is coming up.




Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.