MORNING MEETING

Jag tog verkligen några dagars semester när mamma och Åsa var här. Wow! Min to-do-list just nu är lite sådär halvfylld. Jag har sedan jag vakna börjat bocka av, det känns så skönt. Drömde mardrömmar i natt om allt jag skulle göra idag men nu känns det. Jag har sagt det förut men att bocka av saker är ju sådan terapi! Känner mig som en power woman när jag får löser problem jag inte trodde jag skulle få ordning på. Skön känsla när ingenting känns omöjligt! Det är så mycket att fixa med nu och så mycket att planera. Jag lanserar ju min vinterkollektion hos na-kd första veckan i December, längtar ihjäl mig!

Jag har haft skypemöte i morse med Molino PR och så sitter jag just nu och skickar in NY-tips samt bilder till Veckorevyn som gjorde en intervju med mig för någon vecka sedan. Jag ska försöka styra upp allt det viktigaste på min to-do nu och sedan borde jag sticka ner till gymmet och svettas lite. Det är ny vecka nu och jag är inte här på semester, även fast jag verkar tro det ibland haha.

Ikväll ska vi flickvänner/fruar hjälpa till och samla in pengar till Hockey fights cancer innan matchen. Det för jag så gärna. Jag avskyr cancer och min låtsasmorfar gick bort i det. Fy. Hemska sjukdom! <3

// Busy busy tuesday…. I have so much work to do and I can’t wait to launch my collection with NA-KD in December. Now i need to run down to do some grocery shopping, im such a wifey today, im gonna make some lunch to J before he gets back home. He has a game tonight and all of us girlfriends/wives are gonna be there earlier to help with the fundraiser for Hockey fights cancer. I will def be there, i hate cancer and i lost my grandpa because of it. See u later!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.