Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:54 | October 29, 2015

IT’S BACK

Hej sunshines!

Nu skiner solen här igen och blommorna jag köpte igår ser mycket mer härliga och färgglada ut när solen skiner in. Jag har suttit hela förmiddagen och mailat, styrt upp med kvitton, kontoutdrag och sådant till bokföringen och så har jag lyssnat på denna låten. Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska åka till stan och luncha med en tjej jag träffade för ett par veckor sedan på en förfest. Hon är också svensk men bor här borta med sin kille som har arbetsvisum här, hon jobbar från ett svenskt bolag, precis som jag och J! Sammanträffande. Ska bli kul att se henne igen =)

När jag kommer tillbaka ska jag fortsätta jobba lite, scanna några papper, städa lite, träna och sedan ska jag ner till Madison och kika matchen med lite andra tjejer som kommer över. Vi tänkte laga mat och heja på killarna! Så kul att ha en vän i samma byggnad, bara ta hissen ner.

I natt kommer J hem igen och stannar hemma ett tag faktiskt, så mysigt. Och vet ni vad? I morgon landar min bästa vän Simone. Hur kul? Extrarummet står redo och väntar på dig <3 Hon landar i morgon kväll och jag har tänkt att jag ska börja köra här i stan i morgon så i morgon kväll behöver ni ju inte åka mellan Jersey City och Newark för jag ska ta mig ut i trafiken då. J är såklart med så det går nog bra haha!

// Sun is shining again. Ive missed it event it was gone only for like two days. The sun makes me so happy! Ive been working all day and now im gonna take a shower and go to the city. Im meeting up with a girl i met at a pre party couple weeks ago. She was so nice so it’s gonna be fun to see her again. Later when i get back home im gonna work some more, clean the apt, work out and then go to Madison’s to watch the guys game. Tonight J is getting back and tomorrow my best friend arrives, yay!! The extra room is all yours and we r waiting for u.1463888_10153143980295700_7720637394648492983_n

 


2 kommentarer2 kommentarer om “IT’S BACK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här