Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

04:01 | October 29, 2015

THANKFUL.

Är så tacksam ikväll. Tacksam över livet! Tacksam över både glada och svåra stunder, tacksam över allt man lär sig här i livet. Ibland efter lite svårare stunder eller motgångar faller allt på plats. Det blir så enkelt ibland när det känns som att det bara ordnar upp sig och när man känner att det är så mycket som känns menat.

Det är så härligt att leva! Jag är så glad över att jag aldrig varit rädd att ge mig in i saker som kittlat till ordentligt i magen, jag känner att jag bara samlar på mig mer och mer erfarenhet genom att våga. Ju fler ställen jag bott på desto fler situationer har jag hamnat i, desto fler människor har jag lärt känna och desto mer har jag lärt mig om mig själv. Det är så spännande med livet, våga tro på er själva och våga göra det som känns rätt i magen och inte alltid bara det som är “safe” Oftast vet vi själva vad vill, någonstans inombords, ta vara på den känslan. Jag strävar alltid efter det som känns rätt och efter mina drömmar och jag är precis där i livet jag vill vara nu, trots att allt inte är “perfekt” för vad är perfekt? Det ska vara en utmaning att leva och det är det som får oss att utvecklas, vilket vi ständigt vill göra. Det är just det jag är tacksam över.

Jag är så tacksam över mina vänner, hur jag och min bästa vän hittade tillbaka till varandra på riktigt i våras igen, min familj som finns där alltid och så J. Han är helt helt otrolig och det finns ingen som honom, ingen. <3 Dreams do come true sometimes…

// I feel so blessed and thankful for everything tonight. Im just.. feels like dreams do come true sometimes.

_MG_8706


1 kommentarerEn kommentar om “THANKFUL.”

    Nu gråter man ju nästan lite!! Imorgon ses vi! Wihooo

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här