Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:34 | October 30, 2015

THIS FRIDAY THO

Fredagspeppen? Idag är den maximal. J kom hem vid 00.30 i natt, jag hade styrt mat åt honom så jag piggnade till. Vi satt uppe rätt länge, jag tittade på när han åt och sedan satt vi kvar och pratade en stund innan vi gick och lade oss men fortsatte prata till typ 03? Mysigt i och för sig, saknar honom efter en natt för sjutton. Vaknade i alla fall när klockan ringde (det var på håret) och J släppte av mig på gymmet och jag yogade i en timme. Så skönt, jag behöver verkligen yoga i mitt liv och det är for real.

Nu ska jag gå igenom lite papper, mail och annat innan jag ska styra upp lägenheten. Ikväll landar Simone, förstår ni så kul? Jag och J ska göra lite ärenden i eftermiddag, svänga förbi AT&T, köpa ny madrass till vår säng och så ikväll ska jag laga köttfärsås och spaghetti squash, min nya obesession. Så gott! Och så ikväll ska vi köra till flygplatsen och hämta Simson (brukar kalla henne det) Vilken fredag!!!! Och solen skiner som bara den. Vädret ser ut att vara på vår sida när Simone kommer, 21-22 grader och sol. I can do that.

// Today is a good day. Have been doing yoga, now im working and tonight my best friend arrives…. ahh. Love it. And the weather is amazing. Happy Halloween!!

12196181_10154257297783906_3646330127430504070_n Skärmavbild 2015-10-30 kl. 17.22.16

3 kommentarer3 kommentarer om “THIS FRIDAY THO”

    er relation verkar ju huuuur mysig som helst! 🙂

    Reply

    Sanne, är inte du med i showen på Vulpinetv längre? 🙁

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här